OSMANİYE / SUMBAS - Küçükçınar Ortaokulu

Küçükçınar Ortaokulu

Adres
KÜÇÜKÇINAR KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ KÜÇÜKÇINAR KÜME EVLERİ KÜÇÜKÇINAR ORTAOKULU BLOK NO 89 SUMBAS / OSMANİYE
Vizyon
Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.
Misyon
Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.
Başarılar
2013-2021 yılları arasında toplamda 21 öğrencimiz çeşitli illerdeki Fen Liselerine yerleşmiş olup,2020-2021 Eğitim öğretim yılında öğrencilerimizin %19 u bursludur.
Soba
Ulaşım
Öğretmenler özel otomobil ve öğretmen servisi ile Kadirliye gidiş geliş yapmaktadır.
Küçükçınar Köyü Sumbas/OSMANİYE
İle uzaklık 65 km,ilçeye uzaklık 10 km´dir.
"AL GÖTÜR, OKU GERİ GETİR"