OSMANİYE / SUMBAS - Küçükçınar Ortaokulu

OKULUMUZDA SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYETLER

Önce Hasta Ziyareti Sonra Gezi

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri olarak ders dışı etrkinlik kapsamında ziyaret ve kültürel gezi düzenledik.

Küçükçınar Ortaokulu olarak uzun yıllardan beri eğitim-öğretim hayatında devletimize ve öğrencilerimize hizmet etmektedir.  Eğitim platformlarının her alanında koşmaya devam eden bizler -öğretmen ve öğrenciler- aynı zamanda sosyal ve kültürel alanda da çalışmalarımızı en üst seviyede devam ettirmekteyiz.

‘’Öğretmen ve öğrenciler olarak okulumuzun sevimli ve afacan öğrencisini ziyaret ettik.’’

20-01-2024

Öğrencilerimizi hayata hazırlamada sadece akademik başarının yeterli olmadığı, sosyal ve kültürel alanda da gelişimlerinin önemli olduğu bilinciyle tarihi ve kültürel mekanlarımıza ziyaretler gerçekleştiriyoruz.

‘’Köyümüzün tarih kokan ibadethanesi.’’

20-01-2024

Ders dışı etkinlikler; öğrencilerin sorumluluk alma, girişimcilik, liderlik ve zaman yönetimi becerilerini geliştirmekte; devamsızlıklarını düşürmekte ve onların yüksek eğitsel beklenti içinde olmalarını sağlamaktadır. Sosyal ve kültürel etkinliklerin sunduğu yaşam deneyimi fırsatları ele alındığında; öğrencilerin ilgi alanlarını genişlettiği, düşüncelerini ifade edip yeni fikirlerini deneme imkânı bulabildikleri görülmektedir. Böylece öğrenciler kendilerini daha iyi tanıma ve keşfetme olanağına da sahip olmaktadırlar.

Planlama ve uygulama aşamasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkürler.

Yayın: 20.01.2024 - Güncelleme: 20.01.2024 13:58 - Görüntülenme: 84